Златар

Благотворни ваздух,  спој медитеранске и планинске климе, максималан број сунчаних дана, бескрајни видици, мирисне ливаде и бистра језера окружена оморикама и брезама, звучи као одломак из неке бајке али ова нетакнута природа ипак је стварна. Њену лепоту можете видети на обронцима, а нестварне мирисе удахнути у свежем ваздуху једне од најлепших српских планина – Златара.

Кажу да бољег места за одмор, рекреацију и уживања у домаћој храни  нема. Благотворан, чист ваздух и тишина коју само по неки звук птичице наруши, идеални су услови за опуштање и  бег од градске гужве. И то је управо оно што Златар чини специфичним. Поред живописних пејзажа сеоских кућица и импозантне природе која их окружује, Златар је постао чувен због изузетних климатских и ваздушних својстава.

Импозантна природна и културна богатства која окружују Златар, пружају могућност да овде свако пронађе нешто за “своју душу”. Близина чудесног кањона и специјалног резервата Увац, авантуристима је идеална прилика за шетњу кроз дивљу природу и видиковце од којих застаје дах. Љубитеље историје чекају средњовековни манастири, док заљубљеници у сеоски туризам коначно могу да се препусте чарима аутентичних етно села.

Популарни смештај

Апартман Александар Нова Варош

1 ноћење
од 2.800 РСД
0 Рецензија

Временска прогноза