Новости

Упутство за регистрацију станодаваца и постављање смештаја

Како би олакшали угоститељима и приватним станодавцима постављање својих смештајних капацитета, креирали смо видео у коме је детаљно објашњено како се регистровати и поставити свој смештај.

Највећи проблем са којим су се до сада суочили је питање "Шта је објекат а шта је то смештајна јединица?".  Објекат је зграда у којој се налазе смештајне јединице, који има своју адресу. То може бити хотел, хостел, приватна кућа, солитер, брвнара, вила... Чак и ако имате само један апартман у некој згради, та зграда, иако није Ваша, је објекат. Смештајне јединице су собе, апартмани, студиа у оквиру објекта. Ако имате више смештајног простора на различитим адресама (или чак у другим градовима), потребно је да направите објекте за сваку адресу посебно.

Приликом претраге смештаја корисници траже објекте. Када изаберу објекат, добиће понуду смештајних јединица из тог објекта. Можете назвати како објекте тако и смештајне јединице по Вашем избору. 

Ако и даље имате нејасноћа, на располагању су Вам оператери који Вам могу помоћи око постављања и управљања смештајем или нам се једноставно обратите е-маилом на help@e-booking.rs.

2 Април 2019 7038 прегледа